Automatische ontvangstbevestiging.

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw aanvraag. Wij van Brandstofnet stellen het zeer op prijs dat uw keuze op ons bedrijf is gevallen.

Zou u mischien nog even een foto van de tankplaats en grote van de tank kunnen doorsturen, zodat de saneerder daar rekening mee kan houden in hun planning!
U kunt de foto doorsturen via de email of via Whatsapp (vermeld a.u.b. wel even uw naam bij de foto’s, zodat we deze samen kunnen voegen met uw aanvraag)

Brandstofnet werkt alleen samen met bedrijven die volledig gecertificeerd zijn. Alle aanbieders die wij vertegenwoordigen werken landelijk en zijn bovengemiddeld geaccrediteerd. Naast een scherpe prijs van de aanbieders wordt er ook gekeken naar de kwaliteit, service en dienstverlening van de aanbieders.

Er zal spoedig contact met u op worden genomen.

Brandstofnet is constant bezig om de dienstverlening te perfectioneren. Om deze reden zijn wij bijzonder geïnteresseerd in uw mening.
Wij werken samen met Klantenvertellen.nl om de onafhankelijkheid te kunnen waarborgen en om uw mening in kaart te brengen.

U ontvangt daarom binnenkort automatisch van ons een e-mail waarin u ons kan beoordelen, dit alles zal niet meer dan circa 30 seconden van uw tijd kosten en u helpt ons er enorm mee!

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u via onderstaande contactgegevens ons bereiken.

Met vriendelijke groet,

Brandstofnet

T: 0186-78 52 68 | 06- 34 59 21 31 (Ook voor Whatsapp)
A: Voorstraat 54 | 3281 AV | Numansdorp
E: info@brandstofnet.nl
I: brandstofnet.nlibc-tank.nldieseltankafvoeren.nlureumtanks.nltank-slot.nlbrandstofproducten.nl